2014-2 KPSS Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Kpss yerleştirme sonuçları için nefesler tutuldu. KPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanması bekleniyor.Devlet memuru olmak isteyenlerin gözü kulağı ÖSYM tarafından açıklanacak olan KPSS yerleştirme sonuçlarında. ÖSYM'nin KPSS yerleştirme sonuçlarının kısa sürede açıklanması bekleniyor.Sonuçlar ÖSYM'nin sitesiyle aynı anda tarih-konuanlatimi.blogspot.com.tr'da.


Dün sona eren KPSS tercihlerinden sonra Memur adayları bugün akşama kadar açıklanması beklenen KPSS tercih sonuçlarına dikkatleri çevirmiş vaziyette. 2014-2 KPSS tercih sonuçları bu akşama kadar açıklanabilir. ÖSYM'den resmi bir açıklama henüz gelmedi ancak, daha önceki ÖSYM'nin sonuç açıklama takvimlerini dikkate aldığımızda açıklanması yüksel bir olasılık. Memur adayları 2014-2 KPSS yerleştirme sonuçları için sonuc.osym.gov.tr adresinden yapılacak olan sonuç bildirim ekranına kilitlenecek.

ÖSYM KPSS Tercih Sonuçları açıklandığında bu sayfada olacak. Sonuçlar aynı zamanda http//:sonuc.osym.gov.tr adresinde olacak. KPSS tercih sonuçları 2014-2 için sayfamızı takip etmeye devam edin.

KPSS 2014/2 Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2014/2 KPSS memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak,2014/2 KPSS Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanır,KPSS Yerleştirme Sonuçları ne zaman açıklanacak 2014 2014 KPSS Yerleştirme Sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak 2014/2...


TERCİH SONUCUNUZU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN 

Bir önceki tercihler 23 Haziran-2 Temmuz 2014 tarihleri arasında alınan,2014/1 KPSS Tercihleri 2 günde yani 4 Temmuz 2014'te açıklanmıştı.Bu sene 2014 2 KPSS Tercihleri 17 Kasım – 26 Kasım 2014 tarihleri arasında alınacak,2014 2 KPSS Yerleştirme Sonuçlarının bir önceki tercihler ile benzer tarih aralıklarında açıklanması öngörülmektedir.(Tahmini 28 Kasım)

2014/2 KPSS Yerleştirme Sonuçlarını adaylar,  ÖSYM'nin (sonuc.osym.gov.tr/) internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yapacaklardır. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Aradığınızı Bulamadıysanız Birde Buradan Arayın.

Tarih Karikatürleri

Tarih Karikatürleri
Daha Fazlası için Resme Tıklayın